Dia3

Wil jij je kindje gaan dragen? Maar weet je niet waarmee of op welke manier?
Draag jij je kindje al maar vind je het niet comfortabel, of wil het knopen niet goed lukken?

Sinds februari 2011 mag ik mijzelf draagdoekconsulente noemen.
Ik heb de cursus tot draagdoekconsulente van de Trageschule Dresden met succes afgerond.
Ik ben werkzaam in de regio Flevoland en Gelderland.
Ook ben ik lid van de Vereniging DraagdoekConsulenten (VDC).

Wat kun je verwachten tijdens een consult?

  • Een consult duurt ongeveer 1,5 á 2 uur.
  • Kan bij jou of bij mij thuis plaats vinden.
  • Wordt afgesteld op jouw wensen. (Advies over welk draagsysteem, buikdrager, heupdragen,rugdragen etc.)
  • Je kunt oefenen met 1 van de draagpoppen die ik heb. Wanneer je voldoende vertrouwen hebt in je handelingen kun je het met je eigen kindje proberen.
  • Na afloop kan jij geheel zelfstandig je kindje in de desgewenste drager dragen.

Oriënterend draagconsult
Tijdens het oriënterende draagconsult kun je kennismaken met de verschillende doeken en dragers. Je mag ze allemaal proberen zodat je weet waar je voor kiest als je een doek of drager aanschaft.
Een oriënterend consult kun je prima tijdens je zwangerschap doen. Hoewel je buik wel enigzins in de weg zal zitten kun je wel goed voelen welke
doek of drager bij jou past. En doordat ik je help weet je ook zeker dat je de doek of drager op de juiste manier gebruikt en het niet afkeurt door ongemak door verkeerd gebruik.

Persoonlijk draagconsult
Bij een persoonlijk draagconsult leer je de doek of drager van jouw keuze kennen. Je kunt op je buik leren dragen of op je rug. Maar ook wanneer je ee
n specifieke knoop wilt leren of wilt leren dragen met een specifieke doek of drager, is een persoonlijk draagconsult geschikt.

Heb je zelf nog geen doek of drager om mee te oefenen dan is dat geen probleem en mag je er één van mij gebruiken. Ik heb verschillende doeken en dragers beschikbaar om mee te oefenen. Voor het complete aanbod verwijs ik je graag naar de website van Ooiebeest, de draagdoekspecialist van Nederland.

Het is ook mogelijk om met een groep af te spreken (denk aan je zwangerschapsgym clubje!). Tijdens dit consult vertel ik je alles over de verschillende doeken en dragers en kunnen jullie ze ook proberen (vergelijkbaar met een oriënterend consult).

Prijzen voor de verschillende consulten vind je hier
.