gelukkig-nieuwjaar-headerAls ik me niet vergis mag je volgens traditie tot 6 Januari (3 koningen) iemand gelukkig Nieuwjaar wensen. Op facebook kwam ik vandaag nog wat nieuwjaarwensen tegen en mijn eerste gedachte was: beetje laat, doe het direct op 1 januari of doe het niet.

Ik heb geen ‘Gelukkig Nieuwjaar’ berichten geplaatst op facebook. Niet omdat ik jullie geen gelukkig nieuwjaar wens, maar omdat ik er geen nieuw jaar voor nodig heb om jullie het beste te wensen.
Ik wens je hoe dan ook het beste!

Ik wens dat jij die moeder of vader mag zijn die je graag zou willen zijn. Ik wens je toe dat je die moeder of vader omarmt, waardeert en respecteert. Ik wens je toe dat je in verbinding staat met jezelf, met je eventuele partner, met je kind(eren) en met de mensen die je dierbaar zijn.
Ik wens je toe dat wanneer je die verbinding kwijt raakt, de juiste mensen ontmoet die je kunnen helpen weer in balans te komen.

Hoewel ik niet aan goede voornemens doe (vast geen verrassing voor je ;-)), heb ik wel wensen voor komend jaar. Met stip op 1: Liefde, heel veel liefde. Voor mezelf, voor mijn kinderen, voor mijn familie en vrienden. En voor de gezinnen die ik mag helpen.

Ik wens dat 2016 een jaar wordt waarin ik met JouwBabycoach een plek creëer waar ouders mij weten Cute-Babies-Happy-new-year-2015-hd-pictures-1te vinden wanneer de roze wolk is weggedreven. Een jaar waarin ik ouders mag helpen hun kwaliteiten als ouders te (her)ontdekken en de behoefte van hun kind(eren) mag vertalen.
Een jaar waarin ik nog meer wil leren over baby’s en kinderen en mijzelf. Een jaar waarin meer en meer ouders de noodzaak van veilige hechting zien en aan de bel trekken wanneer het niet goed gaat.

Genoeg ideeën en plannen voor komend jaar.
Fijn dat jij daar onderdeel van wilt zijn.

Wil je meer weten over mijn werk, wat ik voor jullie kan betekenen? Of denk jij wat voor mij te kunnen betekenen, neem dan gerust contact met me op. Op www.jouwbabycoach.nl vind je mijn contactgegevens.

 

Liefdevolle groet,

Mariët, JouwBabyCoach

 

 

Gelukkig nieuwjaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *