Mariët Offereins, moeder en passie voor baby’s.bewerkt-2201
Voor mij is er geen groter geschenk denkbaar dan een kind te krijgen. Als ik een baby zie of hoor gaat mijn hart sneller kloppen. Nieuw leven, zo puur.
Vier keer mocht ik dit geschenk zelf ontvangen. Met de bijbehorende verantwoordelijkheden. Die verantwoordelijkheid zorgde ervoor dat ik na de komst van mijn tweede zoon op zoek ging naar antwoord op de vele vragen die mijn zoon bij mij opriep. Dit deed ik door mij te verdiepen in alles wat met baby’s te maken heeft. Pas acht jaar later vond ik wat ik zocht!

Jouw baby wordt geboren met de behoefte om een hechte, liefdevolle relatie aan te gaan met jou. Deze relatie geeft jouw kindje veiligheid, geborgenheid en voldoening. De basis voor een liefdevolle toekomst. Ik geloof dat iedere ouder de wens heeft om in deze behoefte te voorzien. We leven echter in een tijd waarin we zo ver van onszelf en ons gevoel zijn komen te staan dat het soms de grootste moeite kost om in deze behoefte te voorzien.
Ook bij mijn kinderen heb ik die moeite ervaren en heb ik mij daarom onder andere verdiept in hechting. Veilige hechting is mijn passie en wens ik iedere baby toe. Als JouwBabycoach heb ik van die passie mijn werk gemaakt. En ook als borstvoedingconsulente en draagdoekconsulente help ik omstandigheden te creëren waarin je baby zich veilig kan hechten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *