Maandenlang heb je er op gewacht, naar dat moment om jullie baby in je armen te mogen houden.
Eindelijk is het zover en je hebt je voorgenomen om er alles aan te doen om dat kostbare geschenk alles te geven wat hij nodig heeft.
Net zoals jij voor je kind wenst dat hij tevreden en gelukkig is, wenst jouw baby dat ook voor jou.
Wanneer je merkt dat je baby niet tevreden of gelukkig lijkt te zijn, kan je dat een machteloos en onzeker gevoel geven. Een gevoel wat veel ouders ervaren. En niet alleen bij een eerste kindje, ook zeer ervaren ouders kunnen hier mee te maken krijgen en door verrast worden.
Ieder kind is immers uniek en heeft zijn eigen pad te bewandelen.

Wanneer je je machteloos en onzeker voelt, blijf dan niet langer doorploeteren. Ik kan jullie helpen.
En niet door de zoveelste oplossing maar door samen te zoeken naar de oorzaak van jullie probleem. Want in de oorzaak ligt de oplossing.

De eerste 12 tot 18 maanden vormen de basis voor de toekomst van jullie baby. Jullie kindje heeft zo jong als het is, al de tools om jullie te vertellen wat hij nodig heeft. Ik kan me heel goed voorstellen dat het niet eenvoudig is om de taal van je baby te verstaan maar ik ben ervan overtuigd dat je het wel kunt.
Ik help jullie daar graag bij.

Mijn doel is om samen met jullie, het evenwicht in jullie gezin te herstellen. Met een gelukkige en tevreden baby en gelukkige en tevreden ouders.

 

Volg je hart, dat klopt altijd!