Ik kom voor de begeleiding naar jullie toe. Zo kunnen jullie in je vertrouwde omgeving blijven en kan ik advies op maat geven. Ieder gezin is uniek en door bij jullie thuis te komen kan ik mijn advies helemaal afstemmen op jullie situatie.

Een eerste consult duurt ongeveer 1,5 uur. Deze tijd gebruik ik om naar het verhaal van jou en je baby te luisteren en te kijken naar jullie, de interactie tussen jullie en naar de omgeving van de baby.
Ik voel met je mee en gebruik mijn kennis en ervaring om samen met jullie de oorzaak te vinden van de problemen waar jullie tegenaan lopen.

Ik geef je direct enkele adviezen en praktische tips die je in de dagen na het eerste consult kunt gaan toepassen. Daarbij kun je, indien nodig en gewenst, gebruik maken van de hulpmiddelen die ik meeneem. Als het nodig is, verwijs ik je door naar een gespecialiseerde hulpverlener zoals een fysiotherapeut, logopedist of diƫtist.

Na maximaal 1 week hebben we wederom contact. Dit kan een persoonlijk contact of een telefonisch contact zijn, afhankelijk van jullie wensen.
We bespreken dan de effecten van de toegepaste tips en adviezen. Ook bekijken we dan of er nog aanvullingen nodig zijn. Vaak zijn er 2 of 3 consulten nodig om je weer op weg te helpen.